Освітлювальна щогла Wacker Neuson


Оренда Освітлювальної Щогли Wacker Neuson LTN 6 L Дозволить Значно Прискорити Проведення Різного Роду Робіт За Рахунок Можливості Їх Виконання У Вечірній Або Нічний Час.


Автономні мобільні світло-генеруючі пристрої на власному шасі знаходять своє застосування в умовах, коли необхідно тимчасове локальне освітлення різних об’єктів, а підключення до ліній електропередач невигідне або ускладнене.

Німецька компанія Wacker Neuson зі штаб-квартирою в Мюнхені є відомим виробником будівельного обладнання, в тому числі різних модифікацій освітлювальної техніки. Компанія має безліч заводів по всьому світу. Світло-генерує обладнання збирається в США.

Оренда освітлювальної щогли Wacker Neuson LTN 6 L зручна, як фінансовий інструмент для вирішення питань освітлення майданчиків або приміщень без істотних капіталовкладень.

Освітлювальні агрегати на дизельному паливі Wacker Neuson відрізняються працездатністю і безпекою, міцністю і компактністю дизайну, безпекою у використанні, захистом від води і пилу. У корпусі зібрані дизельний двигун, електричний генератор, електронні системи управління.

Пропонована в оренду освітлювальна щогла висотою 9 м має високі експлуатаційні показники, можливість швидкого обслуговування на об’єкті, зручність запуску та монтажу. Оснащена двигуном Kohler, який приводить в дію безщіточний електрогенератор, що виробляє електричну енергію частотою 50 Гц напругою 230 В. Вихідна потужність двигуна 8 кВт. Тривала вихідна потужність генератора – 6 кВт. Максимальний струм 26,1 А.

Робоча вага установки 921 кг. Місткість паливного бака 123 л. Цього достатньо для 73-х годинної безперервної роботи.

Найбільша ефективність освітлення досягається в першому колі близько 50 м. А загальна освітленість території набагато вище. При правильних налаштуваннях можна освітлити площу до 30 гектарів. Така продуктивність пристрою в поєднанні з автономною роботою, доступним паливом, а також мобільністю роблять цю освітлювальну щоглу унікальною.

Наше підприємство також пропонує для оренди освітлювальну вежу висотою 16 м. На вищевказаному пристрої змінюється щогла з 9 метрової на 16-ти метрову. Оренда освітлювальної щогли передбачає комплектацію однією із зазначених висот.


Умови оренди освітлювальної вишки аналогічні умовам оренди генератора. З чого складається вартість оренди, що необхідно для успішної співпраці, щоб уникнути непорозумінь, – Ви маєте можливість ознайомитися в розділі FAQ.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В оренду дизельний електрогенератор 70 кВт Olympian CAT

ДИЗЕЛЬЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОР ДЛЯ ПРОДАЖУ

Оренда дизельного електрогенератора 60 кВт SDMO