Дизельні Генератори В Оренду Взимку

 


Зимова пора - це завжди випробування для електричних мереж. Традиційні засоби передачі електричної енергії, тобто електромережі, досить вразливі до зовнішніх умов.

По-перше, збільшується навантаження на мережі, що пов’язано з опалювальним сезоном.

По-друге, снігові завірюхи, налипання мокрого снігу, заледеніння електричних опор та дротів часто призводять до їх пошкоджень. Це викликає перебої в електропостачанні або повне знеструмлення об’єктів.

В таких умовах електроживлення, і без того нестабільне, повністю перестає виконувати свої функції. Це проявляється або в знеструмленні, або різкій зміні параметрів електричного сигналу, що може призвести до аварій чи пошкодження обладнання.



Вихід з цієї ситуації існує – альтернативні джерела живлення. В нашому випадку мається на увазі дизельний генератор електричної енергії. Наші дизельні генератори завжди на варті стабільного електроживлення. Повністю автономні, вони потребують лише дизельне пальне в якості «їжі» для двигуна внутрішнього згоряння.

Замовивши дизельні генератори в оренду на підприємстві «Енерго Юніт Україна», Ви одержуєте джерело основного, резервного або додаткового електроживлення.

Це техніка, що дає змогу генерувати електричний струм будь-де та практично в будь-яких умовах. Широкий діапазон потужностей техніки, що наше підприємство надає в оренду, дозволяє задовольнити потреби в електропостачанні будь-якого побутового споживача, та навіть доволі значні промислові об’єкти та обладнання.

Як видно з наявних фото, зимова пора не зупиняє роботу нашого підприємства. Налагоджені бізнесові та технічні процеси дозволяють оперативно реагувати на виклики негоди чи стихійного лиха та виконувати замовлення споживачів на оренду генератора.

Дизельні генеруючі установки(дизельні електростанції) завжди підтримуються у справному стані та проходять всі передбачені регламентом технічні процедури.

Як відомо, дизельні генератори так називаються тому, що їх обладнано ДВЗ (двигунами внутрішнього згоряння) на дизельному пальному. Такі агрегати мають можливість працювати в широкому діапазоні температур: від – 50⁰ C до + 50⁰ C. Але проблемою є холодний старт. Наскільки швидко здійсниться пуск двигуна, а відповідно почнеться генерація електричного струму, напряму залежить від технічного стану двигуна, а також від якості пального.



Фірма «Енерго Юніт Україна» завжди використовує в роботі якісне дизельне пальне, а також підтримує вузли та агрегати відповідальні за пуск двигуна в належному технічному стані. Тому з нашими генераторами робота взимку в умовах негативних температур не доставить Вам будь-якого дискомфорту.



Серед переваг нашого підприємства такі послуги, що входять в комплексне обслуговування споживача орендованого генератора:

– на початковому етапі вибору генератора - консультації та підбір необхідних конкретно Вам установок;
– рекомендації та вказівки з підготовки майданчика для встановлення генеруючого обладнання;
– доставку нашими засобами або засобами замовника дизель-генератора на місце використання та установку на підготовлений майданчик;
– підключення до внутрішньої електромережі об’єкту та пробний запуск дизель-генератора на об’єкті;
– заправка пальним(постачання вже заправленого агрегату) та дозаправка дизпаливом під час використання;
– сервісна та технічна підтримка генераторів в оренді.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В оренду дизельний електрогенератор 70 кВт Olympian CAT

ДИЗЕЛЬЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОР ДЛЯ ПРОДАЖУ

Оренда дизельного електрогенератора 60 кВт SDMO