Оренда Генератора Для Системи Зрошення

Інтенсивне Садівництво Стає Все Більш Популярним В Україні.

 І це не дивно, тому що зростаюча конкуренція садівників Молдови та Польщі вимагає підвищення врожайності і, відповідно, зменшення собівартості продукції.

Ні для кого не секрет, що зрошення садів дозволяє підвищити врожайність і посилити стійкість дерев в посушливі періоди.

Насосна станція, що подає воду в систему крапельного зрошення використовує в роботі електричну енергію. Сади, як правило, розташовані далеко від ліній електропередач. Відповідно, підключення до централізованого електроживлення вкрай ускладнене. Виходом в даній ситуації може служити підключення до постачання електричної енергії від дизельного генератора.

Фактично, оренда генератора для системи зрошення – краще і часто єдине рішення для електропостачання обладнання в чистому полі.

генератор в оренду для системи зрошення

Оренда Генератора Для Системи Зрошення 2020 Року Закінчувалася Так

Дощове літо і весна 2021 дозволили відтягнути час запуску систем поливу. Але без цієї опції важко буде розраховувати на хороший урожай або інтенсивний ріст саджанців.

Тому з настанням спеки оренда генератора для системи зрошення для нашого постійного замовника вийшла на перший план.

Як Правило, Оренда Генератора Для Системи Поливу Використовується Також Для Внесення Рідких Добрив Для Підживлення Дерев, Особливо Молодих Саджанців.
Оренда дизель генератора для системи зрошення

Кілька років поспіль з настанням літньої спеки наш генератор відправляється в оренду, щоб забезпечити електроживлення системи поливу. Зрошення і підживлення молодих дерев дозволить їм швидше рости і краще протистояти посухам або аномальній спеці, яка все частіше стає візитною карткою клімату України.

При використанні методу інтенсивного садівництва спосіб посадки дерев передбачає отримання максимальної врожайності з мінімальної площі ділянки землі.

Тому саджанці висаджують в ряди максимально близько одне до одного. Іноді менше метра. Великі дерева покривають площу до 6 метрів навколо себе. Але стежити і доглядати за ними досить проблематично, як і збирати врожай.

Інтенсивне садівництво передбачає максимальну технологічність і механізацію процесів вирощування та збирання врожаю. А також корчування дерев через кілька років після проходження піку плодоносності.

Дизель генератор в оренду для системи зрошення

Оренда дизель-генератора 20 кВт для системи крапельного поливу передбачає комплексні послуги.

Додатково була надана послуга дозаправки, яка позбавила споживача від головного болю по підвозу дизельного палива.

Підбір дизельного генератора в оренду, прокат генератора, оперативна доставка, підключення, запуск, сервісне та технічне обслуговування  орендованої техніки – візитна картка підприємства “Енерго Юніт Україна”. Широкий вибір дизельних генераторів для оренди дозволяє задовольнити практично будь-які потреби замовника.

Оренда Генератора Для Системи Зрошення

Дмитрий - профессиональная консультация по вопросам аренды генератора

Професійна консультація з технічних і фінансових питань оренди від директора “Енерго Юніт Україна” Дмитра.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В оренду дизельний електрогенератор 70 кВт Olympian CAT

ДИЗЕЛЬЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОР ДЛЯ ПРОДАЖУ

Оренда дизельного електрогенератора 60 кВт SDMO