Оренда Генератора Для Установки З Утеплення Пінополіуретаном

Наше підприємство в умовах війни намагається відновлювати бізнес процеси – основний з яких оренда генератора. Наші зусилля спрямовані, в тому числі, щоб мати можливість сплачувати податки та допомагати ЗСУ.

утеплення пінополіуретановими сумішами

Один з таких проектів – це надання в оренду дизельного генератора для електроживлення пінополіуретанової системи. Це устаткування призначене для розпилення пінополіуретанових сумішей, які мають значний коефіцієнт розширення, і таким чином заповнюють будь-які пустоти. Після закінчення процесу твердіння суміш має високі механічні показники. Але головне, що вкрай низька теплопровідність дозволяє будувати будинки або промислові об’єкти з високими показниками енергоефективності. Також не складно поліпшувати уже збудовані об’єкти з точки зору тепловтрат.

Таким Чином, Виконавши Енергоаудит Об’єкту, Можливо Утеплювати Житло, Виконувати Промислове Утеплення, Гідроізоляцію. Якщо Виконати Захист Розпиленої Пінополіуретанової Суміші Від Зовнішніх Подразників (Волога, Сніг, Дощ Тощо), То Ефект Утеплення Або Гідроізоляції Буде Зберігатися Тривалий Час.

Технологія нанесення та відповідний вибір пінополіуретанових сумішей дозволяє виконувати утеплення або гідроізоляцію покрівлі, горища, мансарди, утеплення стін, підлоги та стелі, гаража, підвалу, фундаменту та трубопроводу.

Енергоефективність Будівель Є Надзвичайно Важливою В Сучасних Умовах.

Вартість енергоносіїв та електроенергії, що використовуються для опалення або навпаки охолодження приміщень, невпинно зростає. Сучасні технології дозволяють підвищувати рівень енергоефективності будівель та приміщень. Одна з них – це утеплення пінополіуретановими сумішами, які наносяться методом напилення з допомогою спеціальних систем.

З точки зору основної діяльності нашого підприємства – оренди дизельних генераторів, участь у енергозбереженні можлива в якості забезпечення стабільним та якісним електроживленням систем або обладнання для енергозбереження. В наведеному випадку потужності централізованої мережі електропостачання в приватному секторі було недостатньо для електроживлення системи для розпилення пінополіуретанової суміші.

Ви маєте можливість переглянути відео процесу напилення та переконатися, що нічого надскладного не відбувається.

Добре продуманий та професійно спроектований процес теплоізоляції дозволить значною мірою зменшити втрати тепла взимку та вберегти від підвищення температури приміщення взимку.

Якщо Вас цікавить тема енергоефективності, то в подальшому ми будемо інформувати в цьому Блозі з цього приводу про всі подібні проекти за участю «Енерго Юніт Україна».

Серед переваг нашої фірми – вчасне сервісне та технічне обслуговування орендованої в нас техніки. Тобто орендатор не має проблем у випадку відмови в роботі дизель-генератора. Наші спеціалісти в найкоротші терміни, що дозволяє теперішній непростий час, прибудуть на місце або об’єкт та налагодять або відремонтують орендовану техніку.

Ми Завжди Намагаємось Надавати Якісний Та Оперативний Сервіс Оренди Генераторів!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!!

Поставте Питання

Дмитрий - профессиональная консультация по вопросам аренды генератора

Професійна консультація з технічних і фінансових питань оренди від директора “Енерго Юніт Україна” Дмитра.

"Енерго Юніт Україна", ТОВ

08132, Київська обл., Києво-Святошинський р-н, м. Вишневе, вул. В. Чорновола, 47

Розклад Роботи

Пн. – Пт. 9:00 – 21:00

СБ, НД – В РЕЖИМІ ЧЕРГУВАННЯ (Тільки З Питань Орендованої В Нас Техніки)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В оренду дизельний електрогенератор 70 кВт Olympian CAT

ДИЗЕЛЬЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОР ДЛЯ ПРОДАЖУ

Оренда дизельного електрогенератора 60 кВт SDMO