Оренда Резервного Генератора

Ні для кого не є секретом, що внаслідок збройної агресії росіян значна частина промислових об’єктів України зазнала руйнувань або була захоплена. Не стала виключенням і енергетична галузь нашої Держави. Багато електрогенеруючих об’єктів зазнали атак та були зруйновані або залишилися в окупації.

В Умовах Наближення Зимового Періоду, Як Ніколи, Нагальною Стає Проблема Забезпечення Стабільного Електроживлення Обладнання На Об’єктах Критичної Інфраструктури

Оренда резервного генератора

Дизельні генератори являють собою ефективне та практичне рішення проблем забезпечення автономного електроживлення різних споживачів. Дизель-генераторні установки використовують для енергопостачання промислового електрообладнання та об’єктів, а також побутових споживачів.

Генератори на дизельному пальному зазвичай орендуються для аварійного або резервного забезпечення електроенергією житлових, офісних, а також виробничих приміщень.

Резервні електростанції використовують в якості резервного джерела електроенергії. Це передбачає їх використання, як запасного (дублюючого) джерела енергії. Обов’язковою умовою використання таких пристроїв є наявність системи автоматичного введення резерву (АВР).

Прикладом використання дизель-генераторів в якості джерела резервного електроживлення стало використання їх для надійної роботи холодильного обладнання.

Так коротко можна охарактеризувати нашу останню співпрацю з підприємством, що займається зберіганням та продажом м’ясної продукції та виробів з м’яса, а також має в своєму розпорядженні морозильні камери глибокої заморозки для зберігання м’ясних туш.

Оренда резервного генератора більш ніж вдвічі дешевша за оренду цього ж обладнання для постійної роботи. І в той же час це рішення забезпечує підтримання роботи критично важливого електрообладнання в моменти аварійних відключень мережі основного електропостачання.

Оренда резервного дизель-генератора

Слід Зазначити, Що Мотор-Компресор - Це Головний Елемент Холодильного Чи Морозильного Агрегату.

Вихід з ладу компресора взагалі не дозволить пристрою працювати. Цей компонент відповідає за найважливішу функцію – стиснення та переміщення холодоагенту по системі. Саме таким чином відводиться тепло з робочої камери холодильника та зберігається стабільна температура, тобто відбувається процес охолодження внутрішнього середовища.

Компресор Холодильника Є Електричним Пристроєм, Який Дуже Чутливий До Перепадів Напруги В Електромережі.

Саме з цієї причини в холодильному обладнанні ламаються найчастіше вони. Ремонт або переустановлення цієї запчастини – доволі громіздкий та кошторисний процес. Тому бажано вжити заходів для стабілізації напруги в мережі або взагалі забезпечити резервування електромережі. У разі тимчасових перепадів напруги або нетривалих відключеннях основної мережі ефективним рішенням може стати оренда генератора. Цей механізм залучення техніки не з дешевих, але, тим не менш, дозволить Вам уникнути значних збитків.

Перепади і скачки напруги в електричній мережі можуть стати причиною виходу з ладу не тільки компресора холодильника, але й блоку живлення комп’ютера, пральної машини і інших електроприладів, чутливих до перепадів напруги.

Оренда Резервного Генератора – Ваш Спокійний Сон В Умовах Нестабільного Електропостачання.

Ми Завжди Надаємо Якісний Та Оперативний Сервіс Оренди Резервного Генератора

Серед переваг нашої фірми – вчасне сервісне обслуговування орендованої в нас техніки. Тобто орендатор не має проблем у випадку відмови в роботі дизель-генератора. Наші спеціалісти в найкоротші терміни, що дозволяє теперішній непростий час, прибудуть на місце або об’єкт та налагодять або відремонтують орендовану техніку.

Великий вибір дизельних генераторів для оренди дозволяє задовольнити будь-які потреби замовника в електроживленні.

Вибрати дизельний генератор в оренду.

Оренда Резервного Генератора

Надано в оренду, встановлено та підключено дизельний генератор 220 кВА для забезпечення резервного електроживлення холодильного обладнання у випадку відключення основної електромережі.

Оренда Резервного Генератора

Дмитрий - профессиональная консультация по вопросам аренды генератора

Професійна консультація з технічних і фінансових питань оренди від директора “Енерго Юніт Україна” Дмитра.

Телефонуйте Зараз! +38(096)0151500

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

В оренду дизельний електрогенератор 70 кВт Olympian CAT

ДИЗЕЛЬЕЛЕКТРОГЕНЕРАТОР ДЛЯ ПРОДАЖУ

Оренда дизельного електрогенератора 60 кВт SDMO